Uppdatering pågår
FS_sRGB_DSC_1760_scaled_FULL.jpg
Luis Carballo
Verksamhetschef
Specialist i kirurgi

En av de absolut yngsta specialisterna i kirurgsverige då han erhöll specialistbeviset för snart 4 år sedan. Brinner för kirurgi och utvecklingsfrågor i allmänhet. Innan han lade grunden för CK Kirurgkliniken arbetade han som kirurg på Södertälje Sjukhus där han bl.a. var medicinsk ledningsansvarig och ledningsgruppsmedlem inom Verksamhetsområdet Kirurgi-Ortopedi-Urologi.
 
FS_sRGB_DSC_1723_scaled_FULL.jpg
Monis Al-Haider
Medicinsk ansvarig läkare, kirurgi
Överläkare, specialist i kirurgi

En av de mest erfarna kirurgerna i Stockholm idag, kan ”mycket av allt” och har över 40 års erfarenhet inom yrket. Har tidigare arbetat med såväl övre-/nedre gastrointestinalkirurgi samt laparoskopisk bråckkirurgi, bröstkirurgi och vissa plastikkirurgiska ingrepp så som bukplastiker.
FS_sRGB_DSC_1816_scaled_FULL.jpeg
Dan Razavi
Medicinsk ansvarig läkare, plastikkirurgi
Överläkare, specialist i kirurgi och plastikkirurgi 

En mycket driven och klok kirurg utbildad på Karolinska Institutet, legitimation sedan 2003. Har gedigen kirurgisk erfarenhet och betraktas av många som en av Sveriges skickligaste plastikkirurger. På vår klinik ansvarar han för de plastikkirurgiska operationerna.
FS_sRGB_DSC_1921_scaled_FULL.jpg
Andrés Pinto Fernandez
Överläkare, specialist i kirurgi

En trevlig och mycket erfaren specialist i allmän kirurgi. Han älskar sitt yrke och strävar därför alltid efter bästa resultat i sina behandlingar. Har arbetat med dagkirurgi i mer än 20 år och har därför en gedigen erfarenhet inom alla former av bukväggsbråck, flebologi, mjukdelstumörer, proktologi mm. Han har även ägnat sig åt en del plastikkirurgiska ingrepp som tex hårtransplantation.
FS_sRGB_DSC_1902_scaled_FULL.jpg
Anders Dahl
Överläkare, specialist i kirurgi

En oerhört sympatisk och mycket erfaren kirurg som utöver det praktiska arbetet även tillägnat många år åt ledarskaps-/utbildningsfrågor under sin långa karriär. Har drygt 30 års erfarenhet som allmänkirurg med inriktning på kirurgi inom mage, tarm, bråck och gallkirurgi.
Untitled (6).jpg
Mudher Salih
Kirurg
Untitled (6).jpg
Per Lindström
Kirurg
img-sm w100
img-sm w100
FS_sRGB_DSC_1736_scaled_FULL.jpg

Elina Ljungberg
Operationssjuksköterska

Elina har jobbat som sjuksköterska med kirurgiska patienter i 10 år, de senaste 6 åren som specialist på operation.

”Min främsta uppgift i mitt arbete på CK Kirurgkliniken är att se till att våra patienter får en säker och god vård i samband med sin kirurgiska behandling"

FS_sRGB_DSC_1704_scaled_FULL.jpg

Marie Lionell
Undersköterska

En av de mest omtänksamma och erfarna undersköterskorna i Stockholm. Marie lyser upp vardagen för alla i sin omgivning och säkerställer att patienterna får den bästa vården på kliniken. På fritiden gillar Marie att umgås med vänner, sköta om trädgården och leka med sitt barnbarn.

Untitled (4).jpg
Maria Sandström
Anestesisjuksköterska
 

Specialistsjuksköterska med har över 20 års erfarenhet av vården som arbetat de senaste 10 åren inom anestesin.

Maria brinner för att utveckla arbetet på operationsavdelningen och att patienterna här får ett så kvalitativt omhändertagande som möjligt.

Untitled (4).jpg
Nikita Jaanson
Undersköterska
Untitled (4).jpg
Fatiha Benzerzoura
Undersköterska
Untitled (4).jpg
Jezofina Doda
Undersköterska
Untitled (4).jpg
Violeta Duric
Undersköterska
Untitled (4).jpg
Jennifer Wall
Receptionist/Undersköterska
WEB 1024_DSC_6881.jpg

Elisabeth Sandin
Undersköterska/Läkarsekreterare

 Jobbar på operation med att stödja arbetet där samt även med läkarsekreteraruppgifter.

unnamed_2_scaled_FULL.jpg

Alejandro Carballo
VD

Alejandro är specialistläkare i allmänmedicin, företagshälsovård och klinisk farmakologi. Har som entreprenör bedrivit 3 olika bolag inom primärvården, företagshälsovård och egenvård. Hans verksamhet har belönats med ett Gasellpris och ger sig nu in som investerare och affärsledare i branschen för öppenvårdskirurgi 

Malin Lundberg_scaled_FULL_0.jpg
Malin Lundberg
Verksamhetsutvecklare

Malin har jobbat inom koncernen Carballos Klinic AB sedan 2010 och har varit med i utvecklingen av primärvård, företagshälsovård, Kirurgkliniken, försäkringsmedicin och nu senast Cancerkoll. Malin ansvarar för utveckling, administration och ekonomi.