Vårt Viktigaste Mål


Om vår yttersta ambition är den främsta vården och bästa möjliga kvalitet i omhändertagandet av våra patienter blir vårt viktigaste mål att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder gott om möjligheter till såväl professionell som personlig utveckling för våra medarbetare. Med god laganda och sammanhållning inför nuvarande och kommande uppdrag finns det inga hinder för vad vi kan åstadkomma.

Kom med på vår förändringsresa! Vi garanterar dig en tid värd att minnas; ett fartfyllt, spännande och utmanande äventyr med minnen för livet.
 

WEB 2048_DSC_1927_scaled_LIGHTBOX.jpg


Lediga tjänster

Nedan finner du våra lediga tjänster. Finner du inget jobb som passar dig så är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan till info@ckkirurgkliniken.se

Specialistläkare UROLOGI, ORTOPEDI, ÖNH, GYNEKOLOGI, DERMATOLOGI GASTROENTEROLOGI & andra ”OPERERANDE SPECIALITETER”
 
Specialistläkargruppen i Nacka söker nya samarbetspartners som är intresserade av att utforska hur det är att starta eget och jobba helt privat, eller kan tänka sig att jobba som underleverantör.

Specialistläkargruppen i Nacka är en del av Carballos Koncern. Vi rustar upp inför kommande postpandemiska vårdskuld. En splitterny 900 kvm stor klinik har möblerats med endoskopi och en avskild operationsavdelning innehållande två moderna operationssalonger samt en sterilcentral.

Vi delar lokaler med CK Kirurgkliniken som arbetar på uppdrag av Region Stockholm och tar hand om polikliniskt allmän kirurgi, men det finns gott om installerade faciliteter.

Vill du starta en verksamhet inom Vårdval i ditt specialistkompetensområde och/eller vill du jobba som underleverantör till oss för självbetalande privatkunder och försäkringspatienter?

Välkommen att höra av dig till oss!

luis@ckkirurgkliniken.se www.ckkirurgkliniken.se