vitbakgrund.jpg

Varför lårplastik?

Den vanligaste anledningen till att man gör en lårplastik är stigande ålder eller att man genomgått en kraftig viktnedgång vilket orsakar överskottshud på lårens insidor som skaver mot varandra när man går.
vitbakgrund.jpg

Hur går en lårplastik till?

Ingreppet sker under narkos, vilket innebär att du sover under tiden.

När man gör en lårplastik kombinerar man ofta en fettsugning med att man tar bort hud från lårets insidor. Snittet läggs på lårens insida och i ljumsken vilket ger synliga ärr, men de bleknar oftast undan. 
Billboard Ad (39).jpg

Efter en lårplastik

Det vanligaste är att man får sova en natt på kliniken efter en lårplastik, och du kommer få dränageslangar som ska transportera bort sårvätska. Dessa tas bort innan hemgång. 

När du kommer hem är det viktigt att du inte blir helt sängliggande, utan att du rör på dig utan att bli svettig eller ansträngd. Efter ca två dagar får du börja gå korta promenader.

Efter en vecka brukar man göra en sårkontroll  och efter två månader tar man bort stygnen. 

När är en lårplastik lämplig?

En lårplastik eller fettsugning är inte en ersättning för viktminskning genom hälsosam kost och motion. Har du gått ner kraftigt i vikt ska din vikt vara stabil i minst sex månader innan din operation. Har du varit gravid är rekommendationen att vänta i ett år så att vävnad kan återhämta sig ordentligt. 
Billboard Ad (40).jpg

Lårplastik Priser och kostnader

Det kostar nu från 55 000kr att genomföra en lårplastik.
Så passa på att boka konsultation och operation redan nu!
WEB 2048_DSC_2104_scaled_LIGHTBOX.jpg

Lårplastik före och efterbilder 

Uppdatering pågår. Här kommer vi att visa före och efterbilder för bukplastik. Tillsvidare ser ni vår plastikkirurg Dan och kan läsa mer om honom.

Dan Razavi
Medicinsk ansvarig läkare, plastikkirurgi
Överläkare, specialist i kirurgi och plastikkirurgi 

En mycket driven och klok kirurg utbildad på Karolinska Institutet, legitimation sedan 2003. Har gedigen kirurgisk erfarenhet och betraktas av många som en av Sveriges skickligaste plastikkirurger. På vår klinik ansvarar han för de plastikkirurgiska operationerna.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för att säkra en gratis onlinekonsultation för att påbörja din resa till ett nytt utseende.

Kontakta oss