Instagram Ad  (3).jpg

Botox

De vanligaste områdena som behandlas med botox är kråksparkarna, arga rynkan och övriga rynkor i panna och ansikte samt ögonbrynslyft. Du får snabb effekt och behandlingen känns inte så mycket. Behandlingen har samtidigt en låg risk och ger ett naturligt resultat. 

Vad är botox?
Botulinumtoxin blockerar impulsen från nerven till de små ansiktsmusklerna vilket leder till att rynkor och veck blir mjukare och mindre synliga. Resultatet syns redan första veckan. Botox fyller inte ut huden, utan verkar enbart muskelavslappnande. 

 
Instagram Ad  (2).jpg

Behandling med botox

Beroende på individen så tar behandling med botox olika lång tid, men för de allra flesta tar en behandling ca 30 min. En mycket tunn nål används vilket gör att det inte känns mycket mer än ett myggbett. Hur många stick det blir beror på hur många områden  och vilka muskler det är som ska behandlas. 

Resultatet syns redan första veckan, men kan synas tydligare efter ett par veckor. 

 
Billboard Ad (19).jpg

Fillers

Behandling med fillers används oftast vid läppförstoring, behandling av ärr och rynkor och vid ansiktskontuering där man vill fylla ut och skapa volym. 

Vad är fillers?
Det finns olika typer av fillers, men den vanligaste är hyaloronsyra.

Den naturliga hyaluronsyran som finns i hudan har till uppgift att binda fukt, och den försvinner ju äldre vi blir vilket orsakar ålderstecken såsom rynkor och mörka ringar under ögonen.  Stabiliserad hyaluronsyra är en gelé som man injicerar under huden och används med fördel mot mörka ringar under ögonen, i läppar och vid näskorrigering. Den används även till att försärka konturer av tex kindben och haka. Djupet och mängden filler beror på vilket område man behandlar och hur mycket volym man vill ha. Resultatet består i ca 6-12 månader. 

 
Instagram Ad  (4).jpg

Behandling med fillers

Hur lång tid det tar varierar beroende på antalet injektioner som krävs för att uppnå önskat resultat, men det vanligaste är att en behandling tar ca 30-45 minuter. 

Fillern injuceras med en tunn nål, och antalet stick och vilken teknik som används beror på vilken typ av filler man har att jobba med. Fillern kan innehålla lokalbedövning, annars så finns det även exempelvis en bedövande salva som man kan använda för att minska obehaget. 

Resultatet syns direkt, även om det är viktigt att komma ihåg att det inte är slutresultatet, då området ofta kan bli svullet, lite rött och det kan uppstå blåmärken. Detta lägger sig efter ett par dagar. 

Injektionsbehandlingar priser och kostnader

Fillers 
Fillers från 3500:- per spruta för läppar och fina linjer 
Fillers avancerade behandlingar oftast med canula - trubbig nål från 4000:- per spruta för volym , teartrough eller skulputering ansiktet sk Fullface approach.
Paketpris  fillers- valfri kombination 
Litet paket fullface/ volym upp till 2 ml 7000:-
Medium paket fullface 4 ml 13000:-
Stort paket fullface 6 ml. 17000:-
Botox
1 zoner ( T ex argrynkan).       3000:-
2 zoner ( panna &argrynkan) 3500:-
3 zoner ( argrynkan & panna & kråksparkar) 4000:-
4 zoner ( som 3 zoner plus ögonbrynslyft) 5000:-
Masseter ( bruxism/ tandgnisslande) 5000:-
Platysma( band i halsen) 5000:-
WEB 2048_DSC_2104_scaled_LIGHTBOX.jpg

Injektionsbehandlingar före och efterbilder

Uppdatering pågår. Här kommer vi att visa före och efterbilder för injektionsbehandlnigar. Tillsvidare ser ni vår plastikkirurg Dan och kan läsa mer om honom.

Dan Razavi
Medicinsk ansvarig läkare, plastikkirurgi
Överläkare, specialist i kirurgi och plastikkirurgi 

En mycket driven och klok kirurg utbildad på Karolinska Institutet, legitimation sedan 2003. Har gedigen kirurgisk erfarenhet och betraktas av många som en av Sveriges skickligaste plastikkirurger. På vår klinik ansvarar han för de plastikkirurgiska operationerna.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för att säkra en gratis onlinekonsultation för att påbörja din resa till ett nytt utseende.
Kontakta oss