Innan operationen

Konsultation
Innan operationen får du träffa en kirurg och gå igenom dina förväntningar och önskemål, samt dina förutsättningar för ett ansiktslyft. 

Ingreppets omfattning fastställs utifrån dina önskemål, mängden hudöverskott och hudens elasticitet.

Operationen

Operationen utförs under narkos, vilket innebär att du sover under tiden. Den tar ca 2-3 timmar och du stannar tills morgonen därpå. Snitt läggs i tinningen, runt örat och i hårfästet.

Genom att lyfta tillbaka underhudsfettslagret till där det legat tidigare och avlägsna hudöverskottet, återskapar man ett ungdomligt utseende.  
Billboard Ad (28).jpg

Efter operationen

Det är viktigt att du inte blir sängliggande när du kommer hem, utan det bästa är att vara uppe och röra på sig utan att bli svettig eller ansträngd.

Det går bra att duscha och tvätta håret dagligen. Om du har tape på något ärr gör det inget om den blir lite blöt men torka torrt med en ren handduk. Undvik att böja dig framåt då du lätt svullnar upp mer.

Ansiktslyft i kombination med andra ingrepp

Ofta kan man kombinera ett ansiktslyft med en fettsugning tex under hakan, men inte alltid. Det är just denna typen av frågor som du kan ta upp med din plastikkirurg. Det kan även vara en fördel att kombinera ett ansiktslyft med att lyfta ögonlocken eller pannan, då det bidrar till en piggare framtoning.
vitbakgrund.jpg

Ansiktslyft priser och kostnader

Det kostar nu från 59 000kr att genomföra ett ansiktslyft.
Så passa på att boka konsultation och operation redan nu!
WEB 2048_DSC_2104_scaled_LIGHTBOX.jpg

Ansiktslyft före och efterbilder


 

Uppdatering pågår. Här kommer vi att visa före och efterbilder för bukplastik. Tillsvidare ser ni vår plastikkirurg Dan och kan läsa mer om honom.

Dan Razavi
Medicinsk ansvarig läkare, plastikkirurgi
Överläkare, specialist i kirurgi och plastikkirurgi 

En mycket driven och klok kirurg utbildad på Karolinska Institutet, legitimation sedan 2003. Har gedigen kirurgisk erfarenhet och betraktas av många som en av Sveriges skickligaste plastikkirurger. På vår klinik ansvarar han för de plastikkirurgiska operationerna.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för att säkra en gratis onlinekonsultation för att påbörja din resa till ett nytt utseende.

Kontakta Oss